Δελτίο Τύπου Για το Άσυλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τους φοιτητές και τους σπουδαστές να απομονώσουν τις δυνάμεις που πρωταγωνιστούν σε φαινόμενα εκφυλισμού στις σχολές, που στρώνουν το χαλί για να ξετυλιχτεί σχέδιο για την υπονόμευση του ασύλου, που επιχειρούν να φορέσουν κουκούλα στο νεολαιίστικο κίνημα.

Σήμερα, που η επίθεση στα δικαιώματα της νεολαίας για μόρφωση και δουλειά είναι σε εξέλιξη και από τη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που η βία του συστήματος εκφράζεται με την ανεργία, με τις απολύσεις, με την εργοδοτική τρομοκρατία, με την εμπορευματοποίηση της παιδείας, ξεδιπλώνεται ένα σχέδιο που έχει στόχο να αποπροσανατολίσει από τη συζήτηση για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Καλούμε τους φοιτητές και τους σπουδαστές σε πανστρατιά δράσης. Ούτε ώρα να μην πάει χαμένη μπροστά στην οργάνωση της πάλης για τη διεκδίκηση δωρεάν παιδείας, για πτυχία με αξία που θα οδηγεί σε δουλειά με δικαιώματα.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΜΑΣ στις 10 Δεκέμβρη και στην απεργία στις 17 Δεκέμβρη μαζί με το ΠΑΜΕ.

Comments are closed.