ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΜΗΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ

 

Εκτελεστική Γραμματεία

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ 

ΜΗΛΑ ΑΝΤΩΝΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ

 

     Στις 21/2 ο εργαζόμενος σπουδαστής της ΣΕΥΠ και μέλος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών Μήλας Αντώνης, πριν ξεκινήσει η βάρδιά του καλέστηκε από την εργοδοσία της Βασιλόπουλος ΑΕ, όπου εργάζεται, και του ανακοινώθηκε η απόλυσή του.

     Ο λόγος της απόλυσής είναι καθαρά τρομοκρατικός και οφείλεται στην αγωνιστική και ανυπότακτη στάση που κράτησε από την πρώτη στιγμή που έπιασε δουλειά. 

    Καιρό τώρα η εργοδοσία έκανε έντονες προσπάθειες για να λυγίσει το συνάδελφό μας,  βάζοντάς του μια σειρά από εμπόδια, όπως η καθημερινή αλλαγή ωραρίων, σε ένα σπουδαστή που παράλληλα κάνει την πρακτική του. Οι προσπάθειες αυτές των εργοδοτών έπεσαν στο κενό.

    Ο συνάδελφός μας μέσα από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, συνέχισε να αναπτύσσει έντονη δράση για την οργάνωση της πάλης των συναδέλφων του απέναντι στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας που τους θέλει ακόμα πιο φθηνούς, χωρίς ωράρια, με ελαστικές σχέσεις εργασίας. 

 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΙΣΩ

 

Έχουμε τη δύναμη να ορθώσουμε ένα αδιαπέραστο τείχος, να αποκρούσουμε τα χειρότερα που έρχονται, φτάνει να οργανώσουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολή.

Αν νομίζουν ότι οι αγωνιστές που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και το ΠΑΜΕ θα λυγίσουν, είναι γελασμένοι!!! Η απόλυση του συναδέλφου μας είναι μία από τις χιλιάδες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τις πλάτες της Κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Δεν είναι τυχαίο ότι στο επιχειρησιακό σωματείο της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος, όπου το ελέγχει η εργοδοσία με τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται έντονη προσπάθεια να υπογραφεί επιχειρησιακή σύμβαση. Τώρα οι φοιτητές και σπουδαστές να βγάλουν συμπεράσματα, να τους εγκαταλείψουν, να μπουν στην πάλη με το ΜΑΣ και το ΠΑΜΕ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11:00 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ


Comments are closed.