ΣΤΙΣ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

ΣΤΙΣ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Φοιτητές, Φοιτήτριες,

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών σας καλεί στις 18 Φλεβάρη να δώσετε μαζικό και αποφασιστικό παρών με τη συμμετοχή σας στην μεγάλη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για το άνοιγμα των διοδίων και το μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα.

  Δεν θα υποκύψουμε στην τρομοκρατία. Δεν θα περάσει !

Καμιά ανοχή στη ληστεία μέσω των διοδίων.  Να καταργηθούν τώρα όλα!

·         Η μαύρη συμμαχία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΕΕ, ΔΝΤ καταληστεύει το λαϊκό εισόδημα. Τα χαράτσια που καλούμαστε να πληρώσουμε το ένα μετά τ’ άλλο εμείς και οι εργαζόμενοι γονείς μας, πρέπει να σταματήσουν. Ας αφήσουν την κοροϊδία- τους δρόμους και τις συγκοινωνίες ο ελληνικός λαός τις έχει χρυσοπληρώσει!!! Υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να έχουμε δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες και δωρεάν σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους.

·         Η κυβέρνηση, επιχειρεί με την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό να ποινικοποιήσει και να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις που με την μορφή της οργανωμένης ανυπακοής διεκδικούν την κατάργηση των διοδίων, να σταματήσει η ληστεία μέσω των αυξήσεων στα εισιτήρια, και αλλού. Στην εκστρατεία αυτή εντάσσονται και οι μηνύσεις, με άθλιες κατηγορίες, σε βάρος ατόμων και φορέων που αντιδρούν στη ληστεία από εταιρίες που με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν στην κατοχή τους τα διόδια.

·         Η απάντηση που πρέπει να δοθεί είναι η πιο συνειδητή, μαζική και οργανωμένη λαϊκή ανυπακοή που ως στόχο έχει να εμποδίσει και να ανατρέψει την πολιτική που θυσιάζει τα λαϊκά δικαιώματα για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

·         Ο αγώνας μας μπορεί να έχει αποτελέσματα! Προϋπόθεση είναι η συσπείρωση με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ , το ΜΑΣ, την ΟΓΕ σε κοινό μέτωπο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Οι εργαζόμενοι γονείς μας και εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς τους μεγάλους επιχειρηματίες. Αυτοί δε μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς. Γι αυτό να δείξουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη μας!

·         Καμία εμπιστοσύνη σε ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ και στα υπόλοιπα τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου! Υπηρετούν την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου που μόνο δεινά φέρνει

·         Γυρνάμε την πλάτη σε ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και σε αυτούς που τους στηρίζουν μέσα στις σχολές. Η γραμμή της συναίνεσης και της υποταγής που ακολουθούν, οδηγεί μόνο στην ήττα.

 

Το ΜΑΣ σας καλεί να δυναμώσουμε τη λαϊκή πάλη και αντεπίθεση για να επιβάλουμε:

·     Να καταργηθούν όλα τα διόδια – Συγκοινωνίες υπέρ του λαού.

·     Όχι στη ληστεία και τα χαράτσια των αυξήσεων των εισιτηρίων

·     Δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές και με δωρεάν χρονικές ζώνες για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους φοιτητές, τους μαθητές, συγκοινωνίες. Δημόσια έργα, λαϊκή περιουσία.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

Comments are closed.