Πρόσκληση σε σύσκεψη για τους μετανάστες φοιτητές και σπουδαστές.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύσκεψη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

για τους μετανάστες φοιτητές και σπουδαστές

Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 15:00μμ

Αίθουσα εκδηλώσεων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών

Κάνιγγος 27, 5ος όροφος

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ προχωρεί σε σύσκεψη μεταναστών φοιτητών και σπουδαστών από όλη την Ελλάδα με σκοπό την εκλογή γραμματείας μεταναστών του ΜΑΣ.

Η βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σε όλη την εργατική τάξη της χώρας μας εξειδικεύεται στους πρόσφυγες και μετανάστες. Από τη μια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, Ε.Ε. Ν.Δ. ΛΑΟΣ θέλουν τους μετανάστες σαν φτηνό αναλώσιμο εργατικό δυναμικό, από την άλλη αρνούνται τα στοιχειώδη δικαιώματά τους να ζουν και να κυκλοφορούν χωρίς το φόβο της παρανομίας και τους χρησιμοποιούν για την προώθηση αντεργατικών μέτρων, νόμων περί τρομοκρατίας, κατάργηση του ασύλου κ.λπ. Στην πλάτη των μεταναστών φοιτητών και σπουδαστών παίζονται παιχνίδια που στοχεύουν στην αφαίρεση δικαιωμάτων όλων των φοιτητών και σπουδαστών. Η κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί σαν δούρειο ίππο, ήδη πολλοί συνάδελφοι αναγκάζονται να πληρώνουν δίδακτρα, στις εστίες, στις λέσχες, για τα βιβλία και αλλά.

Η ενιαία πάλη Ελλήνων και ξένων εργατών και φοιτητών κόντρα στον αντεργατική αντιμεταναστευτική επιθετική πολιτική, είναι για όλους μας μονόδρομος.

Comments are closed.