ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ

Συνάδελφε –ισσα,

Οι τελευταίες κινητοποιήσεις, η 48ωρη απεργία και τα μεγάλα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας στις 12 Φλεβάρη, δείχνουν τον δρόμο. Η μαζικότητα, η οργάνωση, η πειθαρχία απέναντι στο κράτος των μονοπωλίων και των μηχανισμών του αποτελούν παρακαταθήκη για τους επόμενους αγώνες.

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν γιατί μας φοβούνται. Για άλλη μια φορά οι επίσημοι κατασταλτικοί μηχανισμοί και οι κρατικοί προβοκάτορες έδρασαν συντονισμένα και με ξεκάθαρο στόχο: το τσάκισμα του κινήματος, τη διάλυση των διαδηλώσεων,  την επικράτηση του φόβου. Για άλλη μια φορά απέτυχαν. Απομόνωσέ τους μαζί με όσους τους στηρίζουν και τους θεωρούν «κομμάτι του κινήματος».

Την Τετάρτη θέλουν να ψηφίσουν στη Βουλή τον εφαρμοστικό νόμο που κάνει πράξη και εξειδικεύει τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου

Μην τσιμπάς στο ψευτοδίλλημα «χρεοκοπία ή μέτρα», στους εκβιασμούς για τη δήθεν εξασφάλιση της επόμενης δόσης και του PSI.

Μη δέχεσαι άλλο να σε εκβιάζουν. Είτε με δραχμή είτε με ευρώ ο λαός μας θα συνεχίσει να χρεοκοπεί αν συνεχιστεί η ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Μην ανέχεσαι να σε κοροϊδεύουν. Οι διεγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτοί που τόσο καιρό ψήφιζαν μνημόνια δεν ενδιαφέρθηκαν ξαφνικά για εσένα και την οικογένειά σου.

Η χρεοκοπία του λαού είναι αποφασισμένη, δεν είναι όμως μονόδρομος.

Σκέψου: Γιατί ενώ σήμερα παράγεται τόσος πλούτος, η επιστήμη και η τεχνολογία εξελίσσονται, υπάρχουν χιλιάδες εργάτες και νέοι επιστήμονες που μπορούν να προσφέρουν με την εργασία τους, ο λαός και οι οικογένειές μας οδηγούνται στην εξαθλίωση;

Εμπρός για νέους αγώνες σε κάθε σχολή και έτος!

Να μας βρουν πιο πολλούς και πιο οργανωμένους

Η εφαρμογή των νόμων δεν κρίνεται στη Βουλή και στους στημένους κοινωνικούς διαλόγους της ΓΣΕΕ και των βιομηχάνων.

·   Όλα θα κριθούν στις σχολές και τους χώρους δουλειάς. Κάθε τμήμα, αμφιθέατρο και εργαστήριο να γίνει κάστρο αντίστασης και αγώνα.

·    Μην ανέχεσαι άλλο τους πουλημένους συνδικαλιστές των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, τα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις σχολές, την ΠΑΣΠ και την ΔΑΠ. Γύρνα την πλάτη στους οπορτουνιστές των ΕΑΑΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

·    Δεν είμαστε μόνοι μας. Χτίζουμε το δικό μας μέτωπο. Οι εργάτες με το ΠΑΜΕ, οι αυτοαπασχολούμενοι με την ΠΑΣΕΒΕ, οι φτωχοί αγρότες με την ΠΑΣΥ, το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα και οι μαθητές με τα Συντονιστικά τους

·   Τώρα να βροντοφωνάξουμε: Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε. Εκλογές τώρα. Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.

·    Υπάρχει λύση. Είναι μονόδρομος για να σωθεί ο λαός, ο πλούτος της χώρας και οι παραγωγικές της δυνατότητες να γίνουν λαϊκή περιουσία

Comments are closed.