Αποφάσεις καταδίκης του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων» και συμμετοχής στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 24/1

Αποφάσεις Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων για το συλλαλητήριο της Αθήνας, την Πέμπτη 24/1 στις 14:00 στα Προπύλαια.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ, Φυσικού, Βιολογικού, Χημικού, Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, Νηπιαγωγών, Δασκάλων, Σλαβικών Σπουδών, Χαροκοπείου, Οικονομικού Νομικής, ΕΜΜΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι της ΑΣΠΑΙΤΕ και της ΣΓΤΚΣ και ο Σύλλογος Οικοτρόφων ΑΣΠΑΙΤΕ καταδικάζουν το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση των Νέων» και καλούν σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Κινητοποιήσεις του ΜΑΣ σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Ηράκλειο, Ξάνθη, Κέρκυρα και Χαλκίδα.

Το αγωνιστικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη έχει οριστεί για την Πέμπτη στις 18.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου. Αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει μέχρι στιγμής οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων Μηχανικών και Εικαστικού.

Στην Πάτρα, η Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη στις 19.30, στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου. Αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι  Φυσικού, Μαθηματικού, Χημικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Επιστήμης των Υλικών, Παιδαγωγικού, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Στα Γιάννενα η Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη στις 14:00 στον ΟΑΕΔ.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης το ΜΑΣ καλεί σε συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 19:00 στην πλατεία Λιονταριών. Στην κινητοποίηση καλεί και ο Φοιτητικός Σύλλογος Φυσικού Ηρακλείου.

Στην Ξάνθη, οι Γραμματείες Ξάνθης του ΜΑΣ και του ΠΑΜΕ, διοργανώνουν συγκέντρωση στις 18:30 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.

Στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Σαρόκο και η πορεία θα κατευθυνθεί στον ΟΑΕΔ της Κέρκυρας. Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο έχουν πάρει απόφαση για την κινητοποίηση της Πέμπτης μέσα από Γενική Συνέλευση ο σύλλογος του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας και ο σύλλογος Ξένων Γλωσών – Μετάφρασης και Διερμηνείας και μέσα από ΔΣ ο φοιτητικός σύλλογος των Μουσικών Σπουδών.

Στη Χαλκίδα το ΜΑΣ μαζί με το Σύλλογο Οικοτρόφων ΤΕΙ Χαλκίδας και την Επιτροπή Ανέργων θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ στις 10:30.

Αποφάσεις καταδίκης του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων» μετά από πρόταση του ΜΑΣ έχουν πάρει ακόμα οι σύλλογοι ΤΕΙ Λαμίας, ΤΕΙ Ρεθύμνου, Λαϊκής Παραδοσιακής Μουσικής στην Άρτα, Αρχειονομίας στην Κέρκυρα, Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημίου Πελοππονήσου (Τρίπολη), Οικονομικού, Βιολογικών Εφαρμογών και Ιατρικής στα Γιάννενα, Οικονομικού, Φιλολογίας και Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο, Πληροφορικής, Φιλολογικού, Ιστορικού- Αρχαιολογικού, Ψυχολογίας, Νομικής, ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη, Φιλοσοφικής, Νομικής, Γεωλογικού, Φαρμακευτικής, Τοπογράφων Μηχανικών και Μεταλλειολόγων Μηχανικών στην Αθήνα.

Comments are closed.