Όλοι στο πλευρό των ναυτεργατών! Η επιστράτευση να ακυρωθεί στην πράξη!

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλει την κυβέρνηση που προχώρησε στην επιστράτευση των ναυτεργατών.

Αποδεικνύεται ότι το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης σημαίνει από τη μία καταστολή, συκοφάντηση, τρομοκρατία, μισθοί των 300 ευρώ, ανεργία και προγράμματα σκλαβιάς για τη νεολαία και από την άλλη σιωπή, φόβος και σκυμμένα κεφάλια σε κάθε σχολή και χώρο δουλειάς.

Η άγρια καταστολή, η συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων και η τρομοκρατία θα πέσουν στο κενό! Με την επιστράτευση των ναυτεργατών χτυπάνε το δικαίωμα στην απεργία, τον αγώνα για συλλογικές συμβάσεις και δουλειά με δικαιώματα. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Έχουμε τον ίδιο αντίπαλο, την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Σήμερα είναι οι ναυτεργάτες, χτες ήταν οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ. Μπαίνει στο στόχαστρο όποιος σηκώσει κεφάλι. Τα ΜΑΤ χτυπάνε και τους αγρότες.

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές, οι φοιτητικοί-σπουδαστικοί σύλλογοι να εκφράσουν αποφασιστικά την αλληλεγγύη τους.

Το ΜΑΣ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή παναττική απεργία αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των ναυτεργατών, στις 9.30 π.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, μαζί με το ΠΑΜΕ.

Ο αποφασισμένος και οργανωμένος λαός έχει τη δύναμη να παρεμποδίσει και να ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να τσακίσει την καταστολή, να ανοίξει το δρόμο για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.

Comments are closed.