Αποφάσεις Σπουδαστικών και Φοιτητικών Συλλόγων για το πανελλαδικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 28/3 στις 13:00 στην Ομόνοια ενάντια στη διάλυση των ΤΕΙ

Οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι ΑΣΠΑΙΤΕ, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Αθήνας, ΣΕΥΠ ΤΕΙ Αθήνας, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πάτρας, ΣΤΕΦ, ΣΔΟ και ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Ηρακλείου, ΤΕΙ Ρεθύμνου, ΣΤΕΦ και ΣΔΟ του ΤΕΙ Καβάλας, ΣΤΕΦ και ΣΔΟ του ΤΕΙ Κοζάνης, ΣΔΟ ΤΕΙ Λάρισας, ΤΕΙ Λαμίας, ΤΕΙ Μεσολογγίου, ΤΕΙ Λευκάδας, οι σύλλογοι οικότροφων Εστίας ΑΣΠΑΙΤΕ, Εστίας ΤΕΙ Χαλκίδας και Εστίας ΤΕΙ Ηρακλείου αποφάσισαν την συμμετοχή τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των ΤΕΙ την Πέμπτη 28/3 στις 13:00 στην Ομόνοια.

Επίσης οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μαθηματικού και Φυσικού Πάτρας, Πληροφορικής Χαροκόπειου και ο σύλλογος οικότροφων Εστίας Πανεπιστημίου Πάτρας στηρίζουν την κινητοποίηση και καλούν τους φοιτητές σε μαζική συμμετοχή.

Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου Φοιτητών Πολυτεχνείου Ξάνθης μετά από πρόταση του ΜΑΣ αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στις 28 Μάρτη, μέρα που θα κινητοποιούνται οι σπουδαστές των ΤΕΙ, ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά», αλλά και απαιτώντας δωρεάν σίτιση και στέγαση για όλους τους φοιτητές.

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών της πόλης απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε σπουδαστή και μαθητή για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 28 Μάρτη στις 11.00, μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν οι σπουδαστές και φοιτητές από Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

Comments are closed.