Οι επιθέσεις των φασιστών ενάντια στους αγωνιστές δεν μας τρομοκρατούν

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλει την άνανδρη δολοφονική επίθεση φασιστών της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα.

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 Σεπτέμβρη, μια ομάδα 50 θρασύδειλων χρυσαυγιτών, έστησε ενέδρα και επιτέθηκε με σιδερολοστούς και ρόπαλα από τα οποία προεξείχαν πρόκες, σε 20 κομμουνιστές που έκαναν αφισοκόλληση. Από τη δολοφονική επίθεση τραυματίστηκαν 9 μέλη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μαντρόσκυλο των αφεντικών, το μακρύ τους χέρι ενάντια στο εργατικό κίνημα και το λαό. Γι’ αυτό χτύπησαν με ιδιαίτερη μανία μέλη του ΚΚΕ που είναι εργάτες και στελέχη σωματείων.

Η δολοφονική αυτή επίθεση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ραστιστικών επιθέσεων και ξυλοδαρμών ενάντια σε μετανάστες αλλά και ενάντια σε αγωνιστές μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους. Σήμερα χτυπούν τους κομμουνιστές, αύριο θα στραφούν ενάντια σε όποιον αγωνίζεται.

Καλούμε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές, τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους να καταγγείλουν και να απομονώσουν τη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε αυτή τη ναζιστική συμμορία και στο σύστημα που γεννά το φασισμό και τσακίζει τη ζωή μας.

Κανένας να μην τρομοκρατηθεί. Καμία ενέργειά τους δεν θα μείνει αναπάντητη! Η συμμορία των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής θα βρει τον δάσκαλό της στο οργανωμένο εργατικό και φοιτητικό κίνημα. 

Δεν θα επιτρέψουμε να δηλητηριάσουν τα μυαλά της νεολαίας με τη σαπίλα τη βρωμιά τους.

Δεν θα ανεχτούμε στους συλλόγους μας να υπάρξει φασιστική-ναζιστική δράση.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές και τις σχολές μας!

Comments are closed.