Η αλληλεγγύη μας είναι δύναμη για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς! Προχωράμε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης!

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο λαό και τη νεολαία του νησιού που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από τα χτυπήματα του σεισμού. Η νεολαία να κρατήσει ψηλά το κεφάλι, να μην το βάλει κάτω, να αγωνιστεί για πλήρη αποκατάσταση των ζημιών!

Καθημερινά μαζεύουμε τα παρακάτω τρόφιμα

1η Κατηγορία: Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας,χλωρίνες, γάζες άκοπες,φυσιολογικούς ορούς 1.000ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small.

2η Κατηγορία-Τρόφιμα: Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, Άνθος Αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και τοματοπολτός.

3η Κατηγορία- Διάφορα: Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα.

Η διαχρονική εγκληματική πολιτική της ΕΕ-κυβέρνησης είναι υπεύθυνη τόσο για την παντελή έλλειψη αντισεισμικής θωράκισης – την ανυπαρξία έργων πρόληψης από τις φυσικές καταστροφές, όσο και τώρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του σεισμού!

Την ώρα που ο λαός της Κεφαλονιάς μαζεύει τα συντρίμμια του τα κυβερνητικά στελέχη στήνουν επικοινωνιακά σόου, εξαγγέλλουν παραπλανητικά μέτρα ανακούφισης και βαφτίζουν  πρωταρχικό στόχο την «προστασία του τουριστικού προϊόντος»! Επιβεβαιώνουν και με αυτόν τον τρόπο ότι παλεύουν μόνο για την προάσπιση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων!

Απαιτούμε:

Να δοθεί η δυνατότητα για εξέταση σε διαφορετική χρονική περίοδο για τους Κεφαλλονίτες φοιτητές!

Με ευθύνη του Πανεπιστημίου, από τον Κρατικό Προϋπολογισμό να δοθεί άμεση οικονομική ενίσχυση 300€ σε όλους τους Κεφαλονίτες φοιτητές που η περιουσία των οικογενειών τους έχει υποστεί ζημιές.

ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση με τα αστικά λεωφορεία – ΔΩΡΕΑΝ ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά για τους πληγέντες φοιτητές, με την επίδειξη του πάσο.

Με ευθύνη του Πανεπιστημίου όλοι οι πληγέντες φοιτητές να έχουν δικαίωμα δωρεάν σίτισης στο Εστιατόριο, με επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των συμφοιτητών μας στα ΤΕΙ του νησιού!

Comments are closed.