ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12:00 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ! ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!

Δεν ανεχόμαστε το έγκλημα διαρκείας που διαπράττουν απροκάλυπτα κυβέρνηση- ΕΕ για να χαρίσουν χαμόγελα στα κοράκια των μεγάλων επιχειρήσεων, των μονοπωλιακών ομίλων!
Η κοινωνική ασφάλιση μας αφορά όλους!
Δεν ανεχόμαστε οι κόποι μας για να πάρουμε το πτυχίο μας και να δουλέψουμε στο επάγγελμα που επιλέξαμε να πάνε "στράφι". Δίπλα στα voucher, την κακοπληρωμένη δουλειά και τις τεράστιες ουρές νέων ανέργων αποφοίτων σαρώνεται ότι είχε μείνει όρθιο από τα εργασιακά μας δικαιώματα καθώς εμείς θα μπαίνουμε με το νέο σύστημα στη δουλειά επί της ουσίας χωρίς ασφάλιση:
  • Καταργούν το δημόσιο κοινωνικό σύστημα, οδηγώντας μας στους "καρχαρίες" της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Δηλαδή πρόληψη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μόνο για όσους το αντέχει η τσέπη τους, για τους υπόλοιπους είναι να «μην σου τύχει».
  • Οι αυξήσεις στις εισφορές προς τα ταμεία για εργαζόμενους με μπλοκάκι, σε επαγγέλματα όπως οι μηχανικοί, κάνουν την ασφάλιση «πολυτέλεια» για λίγους.
  • Με τα 5μηνά, την ανεργία, η σύνταξη γίνεται άπιαστο όνειρο αφού για να συμπληρώσεις τα απαραίτητα ένσημα θες 3 ζωές!!!
  • Και όλα αυτά την ώρα που η ασφάλιση φοιτητή που περιέχει το Πανεπιστήμιο είναι το πιο σύντομο «ανέκδοτο» με βάση τα οικονομικά των Πανεπιστημίων.
Το ασφαλιστικό δεν είναι κόστος όπως λένε τα κοράκια των επιχειρήσεων! Είναι η ζωή μας!
ΔΕΝ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !
ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ !
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Comments are closed.