Όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 13 Φλεβάρη, 11:00 π.μ. στην Ομόνοια

48ωρη απεργία αν τολμήσει η κυβέρνηση να πάει προς ψήφιση στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό έγκλημα!

Τα αγωνιστικά μπλόκα των αγροτών από όλη τη χώρα, θα βρεθούν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που τσακίζει την Κοινωνική Ασφάλιση. Δίπλα τους θα βρεθούν και οι εργαζόμενοι καθώς ήδη δεκάδες σωματεία και ομοσπονδίες παίρνουν αποφάσεις συμμετοχής.

«Εργάτες- Αγρότες- Φοιτητές ενωμένοι θα βγούμε νικητές»

Να αποσυρθεί τώρα το Ασφαλιστικό-Έγκλημα

Ενώνουμε την φωνή μας, με τους εργαζόμενους, τους αγρότες και όλο το λαό. Γιατί σε αυτή τη συμμαχία βρίσκεται η πραγματική μας δύναμη. Ενωμένοι μας πολεμούν επιχειρηματίες, κυβερνήσεις και «κουαρτέτα» –  Ενωμένοι δίνουμε τη δική μας απάντηση!

Ενώνουμε την φωνή μας κόντρα στον κοινό μας αντίπαλο, τα μονοπώλια που πλουτίζουν πάνω στη δική μας χρεοκοπία. Η πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. που ξεκληρίζει τους αγρότες, που γονατίζει τους εργαζόμενους γονείς μας. Είναι η ίδια πολιτική που βάζει τεράστια εμπόδια στις σπουδές μας και μαυρίζει το μέλλον μας. 

Αυτός είναι ο δικός μας μονόδρομος.Κάθε νέος έχει θέση σε αυτό το λαϊκό ποτάμι. Δεν βγάζει πουθενά η σιωπή, ούτε ο μοναχικός δρόμος είναι δοκιμασμένες λογικές και αδιέξοδες. Ήρθε η ώρα να πιστέψουμε στη δική μας δύναμη, τη δύναμη του συλλογικού αγώνα και της διεκδίκησης.

«Αυτός που αγωνίζεται μπορεί και να χάσει, αυτός που δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει..» Μπ.Μπρέχτ

 

Βγαίνουμε στο δρόμο για τις σπουδές και το μέλλον που μας αξίζει!!!

  • Όποιος δεν ανέχεται το μέλλον του μετά το πτυχίο να είναι  η ανεργία που έφτασε στο 48% για τους νέους και οι μισθοί φιλοδώρημα των 300 – 400 ευρώ…
  • Όποιος δεν ανέχεται να δίνει ένα σκασμό λεφτά για σίτιση, στέγαση, μετακίνηση και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να μπορέσει να σπουδάσει…
  • Όποιος δεν ανέχεται την συνεχή υποβάθμιση των σπουδών μας…

 

Έχει χρέος να βρεθεί στον δρόμο της αντίστασης, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης- Ε.Ε.- ΔΝΤ.

 

Τη δύναμη μας την δείξαμε, στις 4 Φλεβάρη, όσοι βασανίζουν εμάς και τις οικογένειες μας πήραν την δική τους απάντηση. Συνεχίζουμε, στήνουμε αγωνιστικά μπλόκα παντού! 

Μπορούμε να τουςσταματήσουμε!

Comments are closed.