Για την απαράδεκτη σύλληψη φοιτήτριας στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

 Καταγγέλλουμε την σύλληψη φοιτήτριας, μέλους της ΚΝΕ, στις 7 Νοέμβρη έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, έπειτα από καταγγελία του διευθυντή του σχολείου, με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης».

 

             Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι φανερό πως θα μπορούσε να ισχύει σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν σκύβει ο λαός το κεφάλι, σε οποιαδήποτε περίπτωση διαλέγει το δρόμο του αγώνα, της ανατροπής και όχι αυτόν του συμβιβασμού και της υποταγής. Το συγκεκριμένο περιστατικό, όσο κι αν θέλουν να παρουσιαστεί σαν "μεμονωμένο", "ενός διευθυντή" ή οτιδήποτε άλλο, εντάσσεται θέλοντας ή μη, στη συνολικότερη επίθεση ενάντια στους εργατικούς – λαϊκούς αγώνες. Επίθεση όπου πρωτοστατεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως φάνηκε και από τα παραδείγματα απαγόρευσης των διαδηλώσεων στην επίσκεψη Ομπάμα ή την "υποδοχή" των συνταξιούχων με ΜΑΤ και χημικά. Σαν τέτοια επίθεση πρέπει να καταδικαστεί σύσσωμα από το λαό του Κιλκίς, εργαζόμενους, αγρότες, νέους

 

             Η "αντισυστημική" Χρυσή Αυγή, οι εγκληματίες νεοναζί, έτρεξαν πρώτη να χειροκροτήσουν τη σύλληψη του μέλους της ΚΝΕ από την Αστυνομία, που "γλίτωσαν τους μαθητές του Κιλκίς από τα νύχια των απεθνικοποιημένων αρπακτικών του κομμουνισμού".

 

            Την ίδια στιγμή είναι φυσικό να "πουλάνε" μαθήματα νομιμοφροσύνης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεδομένου ότι τόσες δεκαετίες ψήφισαν και ψηφίζουν χειροπόδαρα δεκάδες και δεκάδες νόμους που τσάκιζαν όχι μόνο το δικαίωμα του λαού να αγωνιστεί, αλλά και το τσάκισμα της ζωής του.

 

 

Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό και την καταστολή των κρατικών οργάνων, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προχωράνε σε τέτοιες ενέργειες όταν ο λαός και η νεολαία σηκώσουν κεφάλι ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου.

Comments are closed.