Οι τραπεζίτες διατάζουν, η κυβέρνηση υλοποιεί και τα ΜΑΤ καταστέλλουν τους αγωνιστές που παλεύουν ενάντια στους πλειστηριασμούς

Εκτελεστική Γραμματεία 

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά και γκλομπ, ενάντια στην διαμαρτυρία σωματείων, λαϊκών επιτροπών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ για την ακύρωση πλειστηριασμού την Τετάρτη 28/2.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες για το κλίμα αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού έξω από κτίρια που στεγάζονται συμβολαιογραφικά γραφεία, για τις επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε όσους παλεύουν να ακυρώσουν τους πλειστηριασμούς λαϊκών σπιτιών.

Με δικό της νόμο ποινικοποιούνται οι αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς και οπλίζει το χέρι των δυνάμεων καταστολής. Για να υπερασπισθεί τα κέρδη των τραπεζιτών δεν διστάζει να κλέβει τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών! Για τα συμφέροντα των μονοπωλίων δεν διστάζει να καταστέλλει κάθε φωνή που αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή της πολιτική. 

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές, οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι δίνουμε τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους για να μην περάσουν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών οικογενειών.

Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες κι αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει το λαό και τη νεολαία.

Ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσει.

Κατέβασε εδώ:
http://www.spoudastes.gr/wp-content/uploads/ψηφισμα-ΜΑΣ-για-καταστολη-vs-πλειστηριασμων.pdf


Comments are closed.