Με επιτυχία συνεχίζεται το τουρνουά μπάσκετ στην Αθήνα

Με επιτυχία συνεχίζετε το τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Αθήνα που οργανώνουν Φοιτητικοί, Σπουδαστικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 1η φάση του τουρνουά με τη συμμετοχή δεκάδων ομάδων και εκατοντάδων φοιτητών από το ΕΚΠΑ, το ΕΜΠ, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πάντειο, το ΟΠΑ, το Γεωπονικό, τα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, την ΑΣΠΑΙΤΕ. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές στέλνουν μήνυμα για δωρεάν, καθολική και αναβαθμισμένη πρόσβαση στον Αθλητισμό, κόντρα στη λογική ότι η πρόσβαση στον Αθλητισμό είναι πολυτέλεια.

Η πάλη ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού που γεννά φαινόμενα σαπίλας και απωθεί την νεολαία, η διεκδίκηση σύγχρονων, δωρεάν αθλητικών εγκαταστάσεων για όλους τους νέους βρέθηκαν στο επίκεντρο της προετοιμασίας του τουρνουά μέσα στις σχολές. Οργανώθηκαν κινητοποιήσεις στις διοικήσεις ιδρυμάτων για τη διεκδίκηση του δικαιώματος στην άθληση, για την επισκευή και δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών.

Το επόμενο διάστημα η πρώτη φάση του τουρνουά θα ολοκληρωθεί και θα ξεκινήσει η 2η φάση για τους διεκδικητές της πρώτης θέσης στην Αθήνα. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΜΠ και οι μάχες προβλέπονται σκληρές

Comments are closed.