ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΣΕΥΠ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΓΤΚΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΕΦ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΔΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΚΠΑ, Η/Υ ΕΚΠΑ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑ, ΠΤΔΕ ΕΚΠΑ, ΙΣΟΡΙΚΟΥ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΚΠΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΜΠ, ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ, ΗΜ/ΜΥ ΕΜΠ, ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΕΜΠ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΜΠ, ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ ΕΜΠ, ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΜΠ, ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Αλληλεγγύη στους δύο σπουδαστές!

Στις 16 Απρίλη πραγματοποιήθηκε μεγάλο φοιτητικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή εργαζόμενων και μαθητών, ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία από ΗΠΑ, ΕΕ,, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, και τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε το ρόλο σημαιοφοφόρου που έχει αναλάβει για το ΝΑΤΟ! Όχι μόνο στήριξε την επέμβαση υιοθετώντας τα προσχήματα με τα οποία έγινε, όχι μόνο παραχώρησε τη βάση της Σούδας για ανεφοδιασμούς και άλλες ανάγκες των δολοφόνων των λαών, αλλά και χτύπησε την αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση με πρωτοφανή αγριότητα και βία! Μάλιστα, οι δυνάμεις καταστολής έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν 2 σπουδαστές αγωνιστές και μέχρι σήμερα τους σέρνουν στα δικαστήρια με ανυπόστατες κατηγορίες!

Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν! Δεν τους πέρασε και δεν θα τους περάσει! Οι φοιτητές δεν θα κάτσουμε στα αυγά τους. Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά την ενημέρωση, την δράση , την συζήτηση, την διεκδίκηση ώστε να σταματήσει τώρα ο πόλεμος.

Στις 27 Ιουνίου, στις 9:00 πμ δίνουμε το παρών στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου δικάζονται οι δύο συμφοιτητές μας!

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

  • Να σταματήσουν να τους βαραίνουν οι ανυπόστατες κατηγορίες!
  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία!
  • Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό. Να μην παρασχεθεί καμία διευκόλυνση, σε έδαφος, νερό και αέρα. Να κλείσουν οι Νατοϊκές βάσεις του θανάτου στη Χώρα μας.
  • Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.

Κατέβασε εδώ:
http://www.spoudastes.gr/wp-content/uploads/ψηφισμα-δικη-27-ιουνη.pdf

Comments are closed.