Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε σχολή και γειτονιά! Όλοι στην κινητοποίηση την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη στις 18:30 στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) στο Κερατσίνι

Συμπληρώνονται στις 18 Σεπτέμβρη, 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής! Είχε προηγηθεί η δολοφονική ενέδρα των φασιστών σε συνδικαλιστές κομμουνιστές της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, δολοφονίες και χτυπήματα σε βάρος μεταναστών, επιθέσεις σε νεολαίους, ακόμα και μαθητές.

Οι φοιτητές και σπουδαστές ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο ρόλος των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής!

Είναι τα μαντρόσκυλα των εκμεταλλευτών. Με το ένα χέρι προτείνουν στη Βουλή νέες επιδοτήσεις και φοροασυλία για τους εφοπλιστές και με το άλλο επιχειρούν να τσακίσουν όποιο νέο, εργαζόμενο σηκώνει το κεφάλι ενάντια στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου!

Είναι εχθροί των γειτονικών λαών αλλά οι πιο πιστοί υπηρέτες των αφεντικών, ντόπιων και ξένων. Είναι αυτοί που σπέρνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο στα μυαλά της νεολαίας, που νιώθουν ικανοποίηση όταν βλέπουν τους μετανάστες – τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων να θαλασσοπνίγονται στις θάλασσες μας, είναι οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών-συνεργατών των ναζί στην κατοχή! Είναι οι πιο θερμοί υπερασπιστές των ΝΑΤΟϊκών φονιάδων και της συμμετοχής της χώρας μας στους πολέμους.

Δε ξεχνάμε! Έξω οι φασίστες από τις σχολές και τις γειτονιές μας!

Οι χρυσαυγίτες είναι εγκληματίες και δολοφόνοι γιατί είναι φασίστες! 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και το έγκλημα παραμένει ατιμώρητο, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως και η προηγούμενη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν βαρύτατες ευθύνες για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της δίκης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες και να μπουν επιτέλους οι εγκληματίες στη φυλακή.

Οι φοιτητές μαζί με τον εργαζόμενο λαό απομονώνουμε τους φασίστες, πολεμάμε το ναζιστικό τους δηλητήριο και τα αφεντικά τους. Κάνουμε πράξη αυτό που τρέμουν και μισούν οι φασιστές: οργανωνόμαστε στους συλλόγους μας και παλεύουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή.

Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση. Να απαντήσουν αποφασιστικά στην προσπάθεια αθώωσης της Χρυσής Αυγής.

Και όπως έλεγε και ο ίδιος ο killah p…. “Μου είπαν να μην κάνω όνειρα τρελά, να μην τολμήσω να κοιτάξω τα αστέρια, μα εγώ ποτέ μου δεν τους πήρα σοβαρά, πήρα τον κόσμο ολόκληρο στα δυο μου χέρια.”

Comments are closed.