ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για την συνεδρίαση της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΜΑΣ

Το Σάββατο 1/9 συνεδρίασε στην Αθήνα η Πανελλαδική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών με την παρουσία προέδρων φοιτητικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Συζητήθηκαν οι εξελίξεις, οι αγώνες και οι μάχες του προηγούμενου διαστήματος, έγινε εκτίμηση της παρέμβασης των συλλόγων και των επιτροπών που συσπειρώνονται στο Μ.Α.Σ.

 

Η συνεδρίαση κατέληξε σε αγωνιστικό σχεδιασμό για το επόμενο διάστημα.

 

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην μάχη για το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών στους συλλόγους, την αποκάλυψη της κυβερνητικής κοροϊδίας και την οργάνωση της πάλης ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ που τσακίζουν τα δικαιώματα των νέων στις σπουδές, τη δουλειά και τη ζωή. Η Πανελλαδική Γραμματεία κατέληξε στο διεκδικητικό πλαίσιο του ΜΑΣ για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

 

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, τους φοιτητές και τους σπουδαστές, τα ΜΜΕ την Πέμπτη 13/9 στις 12:00 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αίθουσα Δ 12) σε συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιάσει το πλαίσιο πάλης για τη χρονιά 2018-2019 καθώς και τους σημαντικότερους σταθμούς στην αγωνιστική μας δράση την επόμενη χρονιά.

Comments are closed.