Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Στις 10 Οκτώβρη πραγματοποιείται η δίκη των δύο αγωνιστών φοιτητών που διώκονται για την συμμετοχή τους στην αντιπολεμική κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων, μαθητών και εργαζομένων στο άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στην επέμβαση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού πρώτα χτύπησε την αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση με πρωτοφανή αγριότητα, σήμερα επιμένει να σέρνει σε δίκη τους δυο φοιτητές για να δείξει "καλή διαγωγή" στην πρεσβεία των ΗΠΑ, να πάρει ξανά τα συγχαρητήρια για την εμπλοκή της στα επικίνδυνα σχέδια των φονιάδων του ΝΑΤΟ και να εκφοβίσει όσους αντιπαλεύουν τη μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο. Στήνοντας μια βιομηχανία διώξεων ενάντια σε όποιον αγωνίζεται θέλει να τρομοκρατήσει και να "προλάβει" τις αντιδράσεις που γεννά η αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί.

Είναι βαθειά γελασμένη! Ο αυταρχισμός και οι άδικες διώξεις δεν μας φοβίζουν! Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται, ούτε προσκυνά!

Καλούμε όλους τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους δυο συναδέλφους μας. Να δυναμώσουν την πάλη ενάντια στις επεμβάσεις και την εμπλοκή τς χώρας μας. Να δώσουν μαχητικό παρών στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 10 Οκτώβρη στις 9π.μ. στο κτίριο 7, όπου δικάζονται οι δύο συμφοιτητές μας!

Απαιτούμε εδώ και τώρα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών!

Comments are closed.