ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (14/10/2018)

Δελτίο Τύπου 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/10/2018 στο κτήριο Κατσίγρα της  Ιατρικής Σχολής στη Λάρισα στις 12.30 το μεσημέρι, πανΘεσσαλική συνάντηση συλλόγων, επιτροπών αγώνα και εκλεγμένων σε ΔΣ από τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της περιοχής.  Το θέμα που απασχόλησε κυρίως την συνάντηση ήταν το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τις αλλαγές στο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας. Συμμετείχαν οι φοιτητικοί σύλλογοι του Βόλου Γεωπονίας (Φ.Π.), Μηχανολόγων Μηχανικών, Χωροταξίας, Παιδαγωγικού (ΠΤΔΕ), Ειδικής Αγωγής, ο σύλλογος Εστιακών Σπουδαστών του ΤΕΙ Λάρισας, η Επιτροπή Αγώνα Ιστορικού – Αρχαιολογικού (ΙΑΚΑ) και εκλεγμένοι στα ΔΣ των φοιτητικών – σπουδαστικών συλλόγων Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής, Ιατρικής, ΣΤΕΦ, ΣΔΟ, ΣΕΥΠ.

Από το προεδρείο της συνάντησης τους σπουδαστές καλωσόρισε ο Κώστας Κουρελάς, μέλος του ΔΣ Εστιακών Σπουδαστών του ΤΕΙ ενώ στην συνέχεια έγιναν χαιρετισμοί από τον Στέλιο Μπάρμπα, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και την Λίζα Τσιμπλίδου, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ).

Διαβάστηκε επίσης το αγωνιστικό πλαίσιο που έστειλε η Συντονιστική Επιτροπή  Μαθητών Λάρισας. Μηνύματα στήριξης της προσπάθειας για συντονισμό του αγώνα έστειλαν εκπρόσωποι από τους σπουδαστικούς συλλόγους των Τρικάλων και της Καρδίτσας.


Comments are closed.