Για την κινητοποίηση των ΤΕΦΑΑ στις 10/12

Για μία ακόμη μέρα οι φοιτητές των ΤΕΦΑΑ βρέθηκαν στο δρόμο αντιδρώντας στο νέο σχέδιο νόμου «Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – προπονητές και εκπαιδευτές – ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις» με το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει τη χαριστική βολή στο δικαίωμά τους να εργαστούν σαν γυμναστές-προπονητές.

Στη μαζική και μαχητική κινητοποίηση τους σήμερα, με τον αποκλεισμό του δρόμου της Βουλιαγμένης και την ενημέρωση των πολιτών του δήμου της Δάφνης, έστειλαν για μία ακόμη φορά το μήνυμα, ότι «Η συνειδητή υποβάθμιση και απαξίωση των Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Διεκδικούμε:

  • Την ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας
  • Την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία και τον μαζικό αθλητισμό στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας
  • Το πτυχίο μας να κατοχυρώνει την πλήρη άσκηση του επαγγέλματος μας
  • Δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για όλους και για όλες.»

Όπως λένε και οι ίδιοι οι φοιτητές μέσω της συντονιστικής τους επιτροπής «μοναδικό μας αίτημα είναι η άμεση και καθολική απόσυρση του νομοσχεδίου ενώ οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση σε διατάξεις ή επιμέρους άρθρα μας βρίσκει αντίθετους»!

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα μας. Η συνειδητή υποβάθμιση και απαξίωση των Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Οι φοιτητές με τον συλλογικό μας αγώνα έχουμε τη δύναμη να το αποτρέψουμε και να είναι σίγουροι ότι θα το καταφέρουμε. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και δεν κάνουμε βήμα πίσω στην προσπάθεια να προασπίσουμε τα δικαιώματα μας.»

Μετά το πέρας των κινητοποιήσεων οι φοιτητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες αγωνιστικές μάχες που έχουν μπροστά τους:

  • Σε πορεία προς το Σύνταγμα την Τετάρτη 12/12/18 και εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία συντάγματος
  • Στην πανελλαδική συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 14/12/18 μαζί με τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ όλης της χώρας και στη δημιουργία πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής.
  • Στη διοργάνωση run event την Κυριακή 16/12/18, με αφετηρία τη σχολή των ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη και τερματισμό την πλατεία Συντάγματος.

Comments are closed.