Όχι στις διώξεις των αγωνιζόμενων αγροτών!

Οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι Θεσσαλίας, πιο συγκεκριμένα οι φοιτητικοί σύλλογοι Γεωπονίας ΦΠ, ΗΜΜΥ, Αρχιτεκτονικής, Μηχανολόγων Μηχανικών, Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και ο Σύλλογος Οικότροφων Λάρισας, με κοινό ψήφισμα, στηρίζουν τους διωκόμενους αγωνιστές αγρότες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στέλνει στα αγροτοδικεία επειδή παλεύουν για τα δικαιώματά τους.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι καταγγέλλουν την προσπάθεια τρομοκράτησης των αγροτών από την κυβέρνηση και τη δικαστική δίωξη εναντίον συνδικαλιστών με διαδικασίες εξπρές, χωρίς καν το δικαίωμα να απολογηθούν πριν δικαστούν!

Η καταστολή και οι διώξεις πάνε χέρι-χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική! Κάθε φορά που κάποιος κινητοποιείται, η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της τρέχουν να συκοφαντήσουν και να υπονομεύσουν τον αγώνα, να βάλουν τον υπόλοιπο λαό απέναντι! Τα ίδια μέσα αξιοποιούν κάθε φορά που και εμείς οι φοιτητές βγαίνουμε στο δρόμο.

Αυτό που φοβούνται είναι η οργάνωση, η συλλογική διεκδίκηση και η κοινή πάλη εργαζομένων, αγροτών μαζί με τους φοιτητές γιατί μπορεί να βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική τους.

Οι φοιτητές είμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών!!!

Comments are closed.