Φοιτητικοί Σύλλογοι: HΛEKTPOΛOΓOI ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΜΠ, ΣEMΦE, ΠOΛITIKOI ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΜΠ, NAYΠHΓOI ΕΜΠ, MHXANOΛOΓOI ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΜΠ, NΦEEMΠ, APXITEKTONΙΚΗΣ ΕΜΠ, IATPIKHΣ, NOΣHΛEYTIKHΣ, TOYPKIKΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, NOMIKHΣ, EMME, OIKONOMIKOY, MAΘHMATIKOY, IΣΤΟΡΙΚΟΥ AΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ,ΠANTEIOΥ.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση εργαζομένων, φοιτητών, σωματείων και φοιτητικών συλλόγων το Σάββατο στις 5/10.

Όπως η καταστολή δεν κατάφερε να σταματήσει την αποφασιστικότητα, μαζικότητα και μαχητικότητα των διαδηλωτών που κατάφεραν να φτάσουν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία έτσι και οι πρωτοφανείς χαφιεδίστικου τύπου δημοσιοποιήσεις βουλευτή της ΝΔ που στοχοποιούν διαδηλωτή της συγκέντρωσης θα πέσουν στο κενό.

Οι φοιτητές δυναμώνουμε τον αγώνα μας για μόρφωση-δουλειά-ζωή, φωνάζουμε ακόμα πιο δυνατά να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στην αντιπολεμική- αντιΝατοική συναυλία των φοιτητικών συλλόγων και μαθητικών συμβουλίων το Σάββατο 12/10 στις 19:30 στα Προπύλαια.

Comments are closed.