ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙO ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

 

Πανελλαδική Γραμματεία

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙO

ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, Ομόνοια, 18:30 Προσυγκέντρωση: 18:00 Χαυτεία

 

Ήδη οι πρωτοετείς φοιτητές γνωρίζουν τι εννοούσε η υπουργός της λέσχης Bildeberg Α. Διαμαντοπούλου όταν έλεγε ότι «η φετινή χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη της μεταπολίτευσης για την παιδεία».

Στις σχολές που έχουν ξεκινήσει εγγραφές, οι πρωτοετείς φοιτητές δεν παίρνουν ούτε πάσο. Προσπαθούν να μπερδέψουν τους φοιτητές, αλλού λέγοντας ότι έχει καθυστερήσει η εκτύπωση, αλλού ότι δεν έχει δοθεί κονδύλι για τα πάσο, άλλου ότι περιμένουν την αύξηση των εισιτηρίων για να δοθούν τα πάσο!!!!

 

 Ότι και να ισχύει η αλήθεια είναι μια. Οι τσέπες μας δεν αντέχουν. Απαιτούμε να δοθούν τα πάσο σε όλους τώρα!

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ετοιμάζει νέα αφαίμαξη των οικογενειών μας με τις αυξήσεις σε ΦΠΑ, πετρέλαιο, και ρεύμα και θα δώσει νέες φοροελαφρυνσεις στα μονοπώλια.

Η θέρμανση και το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελούν βασικά και στοιχειώδη κοινωνικά αγαθά. Οποιαδήποτε ανατίμηση θα καταβαραθρώσει το βιοτικό επίπεδο του λαού, δε χωρά καμία αναμονή. Απαιτείται άμεσα η οργάνωση μετώπου εναντίον της επερχόμενης αντιλαϊκής επέλασης και σε αυτόν τον τομέα.

Τώρα ξεσηκωμός και πάλη με το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών!

 

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Να μην πληρώσει τίποτα η λαϊκή οικογένεια,

δωρεάν σπουδές για όλους τους φοιτητές και τους μαθητές:

 

  Να δοθούν ΤΩΡΑ τα ΠΑΣΟ στους πρωτοετείς που γράφονται και σε όλους τους φοιτητές.

  ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ-ΣΤΕΓΑΣΗ- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ-ΒΙΒΛΙΑ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΔΙΔΑΚΤΡΑ! Εστιατόρια, κυλικεία στην ευθύνη του κράτους και όχι των ιδιωτών

  Μηνιαίο επίδομα ενοικίου και σίτισης 600€ σε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές που είναι από άλλες πόλεις και που το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 40.000€ ετησίως, για τα παιδιά ανέργων και απολυμένων.

  Απαγόρευση του μέτρου διακοπής της σύνδεσης για ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ σε όλους τους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους, στις εργατικές-λαϊκές οικογένειες

 

14/9/10

Comments are closed.