«Για την διάλυση των Διοικητικών Συμβουλίων»

«Για την διάλυση των Διοικητικών Συμβουλίων»

 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

 

Ξέρεις ότι…

κάθε χρόνο 150.000 φοιτητές και σπουδαστές ψηφίζουν για να εκλέξουν διοικητικά συμβούλια και αντιπροσώπους για το Πανσπουδαστικο συνέδριο?

 

Μάθε ότι…

→ Τα Διοικητικά Συμβούλια στα μισά τμήματα της χώρας είναι διαλυμένα με ευθύνη των ΠΑΣΠ-ΔΑΠ-ΕΑΑΚ-ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι τα μέλη τους

→ Στους μισούς συλλόγους της χώρας τα ΕΑΑΚ με τις πλάτες των ΠΑΣΠ-ΔΑΠ δεν ορίζουν αντιπροσώπους (πχ σύλλογοι ΕΜΠ) ενώ στους άλλους μισούς ορίζουν (πχ φοιτητικοί σύλλογοι Πάτρας, ΕΜΜΕ Αθήνας, Πολίτικο Νομικής Αθήνας κλπ).

→ Το τελευταίο Πανσπουδαστικο συνέδριο έγινε όταν οι σημερινοί πρωτοετής ήταν 3 χρονών!

Ότι δεν μπορούν να καπελώσουν, θέλουν να το διαλύσουν

→  Φοβούνται να λογοδοτούν στους φοιτητές, κρύβουν ότι ο καθένας από αυτούς τους καβαλάρηδες με τα τηλεοπτικά μαρκούτσια μιλάει εξ’ ονόματος όλων των φοιτητών αλλά εκπροσωπεί μόνο την παρέα του και πως όλοι μαζί είναι στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ και της ΓΣΕΕ

→ Γι’ αυτό και στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών της Πάτρας, οι φοιτητοπατερες της ΑΡΑΣ, του ΝΑΡ, της ΑΡΑΝ πλακωθήκαν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την καρέκλα στο ΔΣ και 9 από αυτούς πήγαν στο νοσοκομείο.

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών

παίρνει οριστικό διαζύγιο με τον εκφυλισμό!!!

 

Το ΜΑΣ με αυτή την σαπίλα που θέλει το κίνημα τσακισμένο δεν έχει καμιά σχέση. Πρωτοστατεί για το αυτονόητο. Να οριστούν αντιπρόσωποι για τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων. Όπου αυτό δεν θα γίνει θα πρωτοστατήσει για την καθαίρεση όλων αυτών που υπονομεύουν αυτή την προσπάθεια.

 

Από αυτή την άρρωστη κατάσταση ωφελημένοι βγαίνουν το κεφάλαιο, οι παρατάξεις ΠΑΣΠ, ΔΑΠ που βλέπουν να προωθούνται οι επιλογές τους στην εκπαίδευση. Την ώρα που οι οικογένειες μας αιμορραγούν από τα μέτρα που επιβάλουν τα κόμματα τους, την ώρα που τσακίζουν το μέλλον μας.

Γυρνά τους την πλάτη!

Οργάνωσε την πάλη σου με την Επιτροπή Αγώνα.

 Εδώ η γνώμη σου ακούγεται. Εδώ παίρνεις μέρος στην πρώτη γραμμή της πάλης. Εδώ ξέρεις ότι αυτοί που σε αντιπροσωπεύουν λογοδοτούν σε σένα. Εδώ υπάρχει υγεία στις διαδικασίες.

Εδώ η ενότητα είναι πραγματική! Παλεύουμε για την οικοδόμηση της συμμαχίας εργατών-αγροτών-μικρομαγαζατόρων-νεολαίας από τα κάτω. Δεν είμαστε με την κάλπικη ενότητα των κομπρεμι μεταξυ φοιτητοπατερων, ούτε με το κόψε-ράψε στα πλαίσια για να μας βγουν τα κουκιά.

Εδώ παλεύουμε ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ που μας έχει γονατίσει, παλεύουμε ενάντια στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό, γι αυτό και δεν μπόρεσαν ποτέ και ούτε πρόκειται να μας βάλουν στο χέρι!

Comments are closed.