ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΣ

 

Καταγγέλλουμε και καλούμε κάθε φοιτητή να πάρει θέση καταδίκης απέναντι στο οργανωμένο σχέδιο τραμπουκισμού και τρομοκρατίας που έλαβε μέρος την Τρίτη 22/3 σε αρκετές σχολές της Αθήνας από τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές και ομάδες της ΕΑΑΚ που τους στηρίζουν σε βάρος φοιτητών που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ.

·                     Στο ΕΜΠ 15 θρασύδειλοι τραμπούκοι από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, με τρόπο που θυμίζει ασφάλεια και συμμορία, είχαν στήσει ενέδρα σε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΜΑΣ και του επιτέθηκαν με κράνη.

·                     Στη Νομική την ώρα που πήρε το λόγο ο ομιλητής του ΜΑΣ και καταδίκαζε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη,  ομάδα της ΕΑΑΚ επιτέθηκε σε άλλα μέλη του ΜΑΣ βρίζοντας, φτύνοντας και προπηλακίζοντας τους.

·                     Στο ΤΕΙ Πειραιά άλλη ομάδα από τον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο από το πρωί προκαλούσε και έσκιζε τα πανό του ΜΑΣ

 

Όλα αυτά μία μέρα μετά το διαπαραταξιακό μάζεμα του προέδρου της ΔΑΠ, του προέδρου της ΠΑΣΠ, ενός στελέχους του ΣΥΝ και έξι στελεχών τη ΕΑΑΚ που έγινε με στόχο να ορίσει ημερομηνία φοιτητικών εκλογών γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους φοιτητές και τους συλλόγους.

Αυτές οι επιθέσεις έχουν στόχο και σχέδιο. Να χτυπηθεί η οργάνωση του αγώνα, η συμμετοχή του κόσμου και η μαζική λειτουργία των συλλόγων.

Όλα αυτά γίνονται την ώρα που οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών κάνουν τα πάντα για να οργανωθεί η πάλη των φοιτητών τους ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα τους. Την ώρα που ηγούνται στην αποκάλυψη των ευθυνών της  κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τα δίνουν όλα για την οργάνωση του αγώνα. Την ώρα που οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους βομβαρδίζουν το λαό της Λιβύης, που γονατίζουν τους εργαζόμενους της χώρας μας, που φέρνουν το νέο νόμο-έκτρωμα που μετατρέπει τα ιδρύματα σε επιχειρήσεις με δίδακτρα.

Αν αυτές οι ομάδες νομίζουν ότι οι αγωνιστές θα φοβηθούν και θα τα διπλώσουν είναι βαθιά γελασμένοι.

Οι φοιτητές έχουν δύναμη. Ξέρουν με ποιον πρέπει να πάνε και ποιον πρέπει να αφήσουν. Τώρα να μπουν στον αγώνα και να πάρουν επάνω τους την υπόθεση της οργάνωσης του κινήματος, σαρώνοντας την κυβέρνηση, τους προβοκάτορες και τους  τραμπούκους τους.

Comments are closed.