ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 5:30μ.μ., ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ χαιρετίζει τους χιλιάδες φοιτητές που συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις με το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ και τους ηρωικούς εργάτες της “Χαλυβουργίας” που συμπλήρωσαν 100 μέρες απεργιακού αγώνα.
Το ΜΑΣ καταγγέλλει τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που στήθηκε πάλι σε δεκάδες σχολές από προέδρους καθηγητές και παρατάξεις του κεφαλαίου. Και αυτή τη φορά τα σχέδιά τους απέτυχαν. Για άλλη μια φορά έδωσαν ρεσιτάλ υποταγής. Επειδή αυτοί προσκύνησαν θέλουν να διδάξουν το ίδιο και στους φοιτητές τους.
Το ΜΑΣ καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα. Ξέρουμε ότι αυτά είναι ασυμβίβαστα με την κυβέρνηση και την εξουσία των μονοπωλίων.
Ή αυτοί ή εμείς. Ο λαός με την πάλη του να ρίξει την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, να διώξει την τρόικα και αυτούς που την έφεραν με δική τους επιλογή. Εκλογές τώρα!
Όλοι οι φοιτητές την Πέμπτη 9 Φλεβάρη στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, στην Αθήνα 5:30 στο Πεδίον του Άρεως. Μαζί με τους εργάτες και το ΠΑΜΕ, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα και τους μαθητές για να ανοίξει ο δρόμος για επιστήμη στην υπηρεσία του λαού και της εξουσίας του.

Comments are closed.