Καταγγελία των Επιτροπών Αγώνα του ΤΕΙ Αθήνας για τις άθλιες μηχανορραφίες του Πρόεδρου του ΤΕΙ Αθήνας Δημήτρη Νίνου από κοινού με την ΔΑΠ για την εκλογή σπουδαστών στο Συμβούλιο Διοίκησης

Ο πρόεδρος του ιδρύματος ισχυρίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν εκλογές-φάντασμα των σπουδαστών για την ανάδειξη εκπροσώπου στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΤΕΙ. Μάλιστα, η προσέλευση των σπουδαστών ανέρχεται όπως ενημέρωσε σε πάνω από 600 σπουδαστές, ενώ το ΤΕΙ Αθήνας αριθμεί πάνω από 20.000 σπουδαστές. Επίσης, όπως πάντα μας ενημερώνει, εκλέχτηκε μία εκπρόσωπος ,που ήταν και η μοναδική υποψήφια.
Ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΑΠ ΤΕΙ, παραδέχθηκε πως ήταν η δικιά τους παράταξη η οποία «έσπρωξε» κόσμο να συμμετέχει σε αυτή την αθλιότητα, ενώ έχουν ψηφίσει και συμφωνήσει το αντίθετο στα όργανα των Σπουδαστικών Συλλόγων!!
Ο Πρόεδρος και η ΔΑΠ ουσιαστικά εμφανίζουν μία διορισμένη «εκπρόσωπο» των σπουδαστών στο Συμβούλιο των manager και των επιχειρήσεων μέσα στο ΤΕΙ.
Την ίδια στιγμή που:
Όλοι οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Αθήνας έχουν πάρει απόφαση να μη συμμετέχει κανένας σπουδαστής στις εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης, κανένας να μην είναι υποψήφιος.
Κανένας σπουδαστής δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για αυτήν την εξέλιξη. Ούτε στο site του ΤΕΙ Αθήνας, ούτε πουθενά, δεν υπήρξε η παραμικρή δημοσίευση και ενημέρωση για την προκήρυξη των εκλογών. Ούτε ημερομηνία, ούτε αίθουσα,ούτε ώρα,απολύτως τίποτα.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος βρίσκονταν σε κινητοποιήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα. Οι γραμματείες των σχολών και των τμημάτων ήταν κλειστές. Δεν παραδόθηκαν καν εκλογικοί κατάλογοι.
Είναι φανερό λοιπόν πως πρόκειται για μια κατάπτυστη μεθόδευση από κοινού της διοίκησης με την κυβερνητική παράταξη της ΔΑΠ για να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις των σπουδαστών και να εφαρμοστεί ο Νόμος Πλαίσιο.
Καλούμε όλους τους Σπουδαστικούς Συλλόγους του ΤΕΙ-Αθήνας και όλους τους σπουδαστές
Να καταδικάσουν την άθλια μεθόδευση της διοίκησης από κοινού με την κυβερνητική παράταξη της ΔΑΠ.
Δεν αναγνωρίζουμε καμία εκπρόσωπο σπουδαστών στο Συμβούλιο Διοίκησης του Ιδρύματος.
Ζητάμε η συγκεκριμένη σπουδάστρια να διαγραφεί άμεσα από μέλος του σπουδαστικού συλλόγου που ανήκει.

Comments are closed.