Ο Σύλλογος Σπουδαστών της ΑΣΠΑΙΤΕ πλέον στα χέρια των σπουδαστών!

Η Επιτροπή Αγώνα της ΑΣΠΑΙΤΕ του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, χαιρετίζει τους εκατοντάδες σπουδαστές της σχολής μας που πήραν μέρος στης εκλογές του Συλλόγου μας. Οι εκλογές αυτές είχαν ιδιαίτερη σημασία αφού αποφασίστηκαν από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, μετά την καθαίρεση της ξεπουλημένης πλειοψηφίας των ΠΑΣΠ-ΔΑΠ από το Διοικητικό Συμβούλιο με πρόταση των δυνάμεων του ΜΑΣ.
Χαιρετίζουμε ακόμα τους εκατοντάδες σπουδαστές που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής και το ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη στο Δ.Σ με ποσοστό 53%!
Η πείρα του τελευταίου μήνα στην ΑΣΠΑΙΤΕ επιβεβαιώνει ότι όταν οι σπουδαστές ξεκαθαρίσουν ποιος είναι μαζί τους και ποιος εξυπηρετεί ξένα προς τις ανάγκες τους συμφέροντα, όταν συνειδητοποιήσουν την δύναμη του οργανωμένου αγώνα τους, δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Έτσι ανατρέπονται και οι πιο αρνητικοί συσχετισμοί.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι τώρα η ευθύνη για τις δυνάμεις του ΜΑΣ μεγαλώνει. Χρειάζεται να πρωτοστατήσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά για να οργανώνεται η πάλη όλων των σπουδαστών ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και η πλουτοκρατία.
Καλούμε όλους τους σπουδαστές να συσπειρωθούν γύρω από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας!
Πλέον το όργανο του Συλλόγου μας δεν είναι ξεπουλημένο, δεν είναι ο εκπρόσωπος αυτών που ρημάζουν τις ζωές και τις σπουδές μας, δεν είναι τσιράκι της κυβέρνησης. Είναι ένα μαχητικό όργανο που θα έχει ευθύνη να οργανώνει την πάλη όλων των σπουδαστών για μπλοκάρουμε τα νέα μέτρα που αν εφαρμοστούν θα πεταχτούμε έξω από την σχολή μας. Που θα έχει ευθύνη για να ενώνει την φωνή των σπουδαστών της ΑΣΠΑΙΤΕ με αυτή των χιλιάδων ακόμα συναδέλφων μας στα ΤΕΙ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με εμάς, με την φωνή των εργαζόμενων γονιών μας που στενάζουν κάτω από την ίδια πολιτική.
Το πρώτο βήμα έγινε! Όμως δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά – αταλάντευτα -οργανωμένα τον αγώνα με γνώμονα τις δικές μας ανάγκες!

Comments are closed.