Απόφαση Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του Συλλόγου Σπουδαστών Νοσηλευτικής / 11-3-2015

Σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 αποφασίστηκε από το σώμα η διεξαγωγή των δεύτερων εκλογών του Συλλόγου Σπουδαστών Νοσηλευτικής. Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες είναι:

Τρίτη 17 Μαρτίου – Τετάρτη 18 Μαρτίου – Πέμπτη 19 Μαρτίου.

Επίσης αποφασίστηκαν και διευκρινίζονται τα εξής:

  • Κάλπες θα τοποθετηθούν στο στα κτήρια ΕΡΓΑΣ και ΠΡΟΚΑΤ καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των εκλογών από 7.00 το πρωί μέχρι 19.00 το απόγευμα κάθε μέρα.
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι σπουδαστές που είναι εγγεγραμμένοι στου σπουδαστικούς καταλόγους του τμήματος ανεξάρτητα με το αν είναι εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου με επίδειξη της σπουδαστικής τους ταυτότητας ή επίσημου κρατικού εγγράφου (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο).
  • Εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή επιφορτισμένη με την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών και απαρτίζεται από τα εξής μέλη: Τακτικά μέλη: Τερβόλι Άντα (τηλ. 6949372376), Τριπολιτάκης Κωνσταντίνος, Οθήτης Γιάννης. Αναπληρωματικά μέλη: Τζιάμαλης Τηλέμαχος, Μουζουράκη Φωτεινή, Μπρουνίλντα Λέσι
  • Ανοίγει η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Κάθε πρόσωπο ή συνδυασμός προσώπων που θέλει να συμμετέχει στις εκλογές με το δικό του ψηφοδέλτιο καλείται να καταθέσει σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής ή μέλος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου το όνομα ή το συνδυασμό του μέχρι και μία μέρα πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι και στις 7.00 το πρωί της Δευτέρας. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων δεν γίνεται ηλεκτρονικά για προφανείς λόγους.
  • Φιλοδοξία μας είναι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να εκπροσωπούνται με μέλη όλα τα έτη της σχολής, 1ο, 2ο, 3ο, 4ο.

Οι γενικές κατευθύνσεις που ορίζουν τη διαδικασία υποδεικνύονται από το καταστατικό του συλλόγου.

Αυτό βρίσκεται εδώ:

http://syllogosnos.weebly.com/uploads/3/9/1/4/39145109/__small_print.pdf

Comments are closed.