ΥΠΟΓΡΑΦΩ, ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ: ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΙΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Η κατάσταση στην περιοχή μας μυρίζει μπαρούτι, όλοι είμαστε καθημερινά θεατές της μετατροπής της Ανατολικής Μεσογείου σε έναν απέραντο τάφο ψυχών. Τα γεράκια των Ιμπεριαλιστών από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. μέχρι και τη Ρωσία, σφάζονται για τον έλεγχο των δρόμων ενέργειας στη γύρω περιοχή, χρησιμοποιούν ως άλλοθι το αιματηρό χτύπημα στο Παρίσι και την «καταπολέμηση του ισλαμικού κράτους», που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Διεξάγεται ιμπεριαλιστικός πόλεμος δίπλα στο σπίτι μας! Η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτές τις επεμβάσεις βάζει σε νέους κινδύνους τον λαό μας!

Η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες καθώς διακηρύσσει την πίστη της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, τους παραχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα και υποδομές, ενισχύει τη στρατιωτική συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, είναι πρόθυμη να συμμετάσχει με στρατιωτική βοήθεια στις επεμβάσεις!

Από αυτό το μακελειό στο οποίο πασχίζει να συμμετάσχει και η Ελλάδα, το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι πόλεμος, φτώχεια, προσφυγιά!

Δεν ανεχόμαστε οι θάλασσες μας να γίνονται υγρός τάφος χιλιάδων προσφύγων και η χώρα μας να μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών!

Γι' αυτό υπογράφω και εγώ και απαιτώ:

  • Να σταματήσουν τώρα οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
  • Καμία εμπλοκή της χώρας σε αυτές & στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών!
  • Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του ΝΑΤΟ.
  • Να μην δοθεί καμιά διευκόλυνση, καμιά υποδομή της χώρας ως ορμητήριο για επιθέσεις στη Συρία ή σε άλλες χώρες
  • Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να μη διατεθούν στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών σχεδίων.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το υπογραφόχαρτο…

 

Comments are closed.