Για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο στέκι “Φαβέλα”

Καταγγέλλουμε την εγκληματική επίθεση της Χρυσής Αυγής στο στέκι “Φαβέλα” στον Πειραιά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό  πέντε ατόμων. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και η Ελευθερία Τομπατζόγλου, συνήγορος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Αυτή η επίθεση έρχεται σαν συνέχεια μιας σειράς επιθέσεων των φασιστών όπως πρόσφατα στην ΦΕΠΑ ενάντια σε αγωνίστρια, μέλος της ΚΝΕ.  Αποτελεί την δεύτερη, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, επίθεση της Χρυσής Αυγής σε βάρος συνηγόρου πολιτικής αγωγής στη συγκεκριμένη δίκη. Αποδεικνύεται ότι οι ναζιστές εγκληματίες είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να διαπράξουν ξανά νέα εγκλήματα, μόλις βρούνε την κατάλληλη στιγμή.

Ο φοιτητικός σύλλογος καταγγέλλει τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης που επιτρέπει την συνεχιζόμενη  ανενόχλητη εγκληματική δράση των χρυσαυγίτικων και άλλων φασιστικών συμμοριών και καθυστερεί την ολοκλήρωση της δίκης της.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών της επίθεσης.

Καλούμε τους φοιτητές να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιες επιθέσεις και να απομονώσουν αποφασιστικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της.

Κατέβασε εδώ:
http://www.spoudastes.gr/wp-content/uploads/Άτιτλο-1.pdf

 


Comments are closed.