Κατάθεση στεφανιού προς τιμή των νεκρών του Πολυτεχνείου από το ΜΑΣ

Εκτελεστική Γραμματεία

Δελτίου Τύπου

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών τιμάει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, με την καθημερινή πάλη ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων τσακίζει τα δικαιώματα μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή και δε διστάζει να μπλέξει το λαό μας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ!

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναδεικνύεται ο καλύτερος μαθητής του ΝΑΤΟ και η Ελλάδα ο «προτιμώμενος εταίρος των ΗΠΑ». Φέρνει σε πέρας όλες τις αποστολές που της ανατίθενται, όπως τη συμφωνία των Πρεσπών που θα εντάξει την ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Μετατρέπει τη χώρα σε ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο με δεκάδες βάσεις, λιμάνια, αεροδρόμια, δηλαδή σε μαγνήτη νέων πιθανών επιθέσεων.

45 χρόνια μετά το μεγάλο ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου μέσα από κάθε σχολή και αμφιθέατρο, στους δρόμους του αγώνα χρειάζεται να αντηχήσει ξανά το επίκαιρο σύνθημα του Πολυτεχνείου "έξω οι ΗΠΑ-έξω το ΝΑΤΟ"!

Καλούμε τους φοιτητές να συμμετέχουν μαζικά στην κατάθεση στεφάνου που θα πραγματοποιήσει η εκτελεστική γραμματεία του ΜΑΣ μαζί με εργατικά συνδικάτα και Ομοσπονδίες, συλλόγους αυτοαπασχολούμενων, συλλόγους γυναικών, την Παρασκευή 16/11/2018 στο χώρο του Πολυτεχνείου, με ραντεβού στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος) στις 4.30μ.μ..

Comments are closed.