Στις 2 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί η 9η Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτελεστική Γραμματεία

Με την πλατιά συζήτηση που θα προηγηθεί μέσα στα αμφιθέατρα, τη μαζική συμμετοχή φοιτητικών συλλόγων, τις αποφάσεις της Συνάντησης μπορεί να γίνει ένα σημαντικό βήμα για την αγωνιστική ανασύνταξη του φοιτητικού κινήματος, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή.

Καλούμε κάθε σύλλογο ή επιτροπή φοιτητών που κινείται σε αγωνιστική κατεύθυνση να δώσει το παρών σε αυτήν την ζωντανή, δημοκρατική διαδικασία όπου τον λόγο παίρνουν οι φοιτητές που θα βρεθούν εκεί με αποφάσεις των συλλόγων τους.

Εκεί θα δώσουμε αγωνιστικό ραντεβού οι δεκάδες φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, οι σύλλογοι οικοτρόφων , οι επιτροπές αγώνα, ετών, οι σύλλογοι των μεταπτυχιακών φοιτητών. Οι σύλλογοι που αγωνίζονται ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, οι επιτροπές μετεγγραφέντων, όλοι όσοι συμμετείχαν στα φοιτητικά συλλαλητήρια της 1ης Νοέμβρη.

Το κεντρικό σύνθημα που επιλέξαμε «Με τους συλλόγους για τις ανάγκες μας ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-μονοπωλίων» δίνει τον «τόνο» για να προχωρήσουμε με αισιοδοξία στους αγώνες που έχομυε μπροστά μας.

Επιδιώκουμε φέτος ακόμα περισσότεροι σύλλογοι να κάνουν το βήμα και να συμπορευτούν με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΜΑΣ. Μπαίνουμε απο σήμερα μπροστά σε κάθε έτος, σε κάθε τμήμα και σύλλογο για να ενημερώσουμε, να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις συμμετοχής στην 9η Πανελλαδική Συνάντηση.

Comments are closed.