Καλή αγωνιστική αρχή, με το κεφάλι ψηλά σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές!

Εκτελεστική Γραμματεία

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, πρωτοετή,

Εκ μέρους της εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών σε καλωσορίζουμε στο νέο σου ξεκίνημα! Αξίζουν συγχαρητήρια σε εσένα και την οικογένεια σου που κατάφερες και αντιμετώπισες τα εμπόδια, έδωσες μέχρι τέλους τη μάχη για την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο!

Περνώντας το κατώφλι της σχολής σου θα έρθεις σε επαφή με καινούργια γνώση, θα δεις πράγματα πρωτόγνωρα για σένα, νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσεις. Όμως μαζί με όλα αυτά θα δεις και καταστάσεις αρκετά γνώριμες. Γιατί όπως και στο σχολείο σου έτσι και τώρα στο Πανεπιστήμιο σου τα προβλήματα και τα εμπόδια για να κατακτήσουμε τη γνώση δεν παύουν να υπάρχουν.

Όλοι μαζί, ενωμένοι σα μια γροθιά μπορούμε να κάνουμε πράξη τους στόχους και τα όνειρα μας!

Στα ερωτήματα, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου έχεις επιλογή: Γνώρισε το σύλλογο σου, ένωσε τη δύναμη σου με αυτή των συναδέλφων σου, μάθε και πάλεψε για τα δικαιώματα σου κόντρα σε όσους στα στερούν! Δώσε την προσωπική σου μάχη για την κατάκτηση της γνώσης μέσα από τη συλλογική και οργανωμένη διεκδίκηση για τις σύγχρονες ανάγκες μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή! Κόντρα σε κυβερνήσεις, ΕΕ, επιχειρηματικούς ομίλους που σαρώνουν τα δικαιώματα μας!

Ενωμένοι μπορούμε να παλέψουμε για ολοκληρωμένη μόρφωση, σύγχρονα προγράμματα σπουδών, δωρεάν σπουδές κόντρα στο Πανεπιστήμιο της παρωχημένης γνώσης, των αποσπασματικών δεξιοτήτων και της βαθιάς τσέπης για τους φοιτητές!

Ενωμένοι μπορούμε να παλέψουμε για δουλειά στο αντικείμενο μας με δικαιώματα κόντρα στην πολιτική που διαμορφώνει μια εργασιακή ζούγκλα και προσαρμόζει το πτυχίο μας σε αυτή!

Ενωμένοι μπορούμε να σπουδάζουμε στο ζωντανό Πανεπιστήμιο της συλλογικής συζήτησης και διεκδίκησης κόντρα στο αποστειρωμένο Πανεπιστήμιο του δόγματος και της τάξης, του ατομισμού και της υποταγής!

Ισχυροποίησε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών!

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών είμαστε όλοι οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, οι επιτροπές ετών και τμημάτων, οι επιτροπές αγώνα, οι φοιτητές και σπουδαστές που ενώνουμε τα κοινά προβλήματα και τις ανάγκες μας με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όποιον βάζει εμπόδια στην ικανοποίηση τους και να κάνουμε πράξη τους στόχους και τα όνειρα μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή.

Ισχυροποίησε το ΜΑΣ, μάθε το διεκδικητικό του πλαίσιο, πάλεψε με αυτά τα αιτήματα για τα δικαιώματα σου, συνέβαλλε ώστε και ο δικός σου σύλλογος να γίνει της ενεργό μέλος της μεγάλης ενότητας των φοιτητών όλης της Ελλάδας.

Μην κάνεις βήμα πίσω από τα όνειρα και τις ανάγκες σου!

Κάνε τα πράξη, μαχητικά, ανυπότακτα μέσα από το σύλλογο σου!

Comments are closed.