Ψήφισμα για απαγόρευση συμβολικών εκδηλώσεων τιμής του Αλ Γρηγορόπουλου και προσαγωγές

Ψήφισμα στο ΦΣ…

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!  

Καταγγέλλουμε τη νέα προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει το λαό και τη νεολαία απαγορεύοντας τις συναθροίσεις άνω των 4 ατόμων σε όλη την Επικράτεια, αξιοποιώντας τη συμπλήρωση 12 χρόνων από την εν ψυχρώ δολοφονία του μαθητή Αλ. Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα. Με κυβερνητική εντολή από το πρωί της Κυριακής 6/12 παρεμποδίζεται κάθε συμβολική κίνηση τιμής στον Αλ. Γρηγορόπουλο από αντιπροσωπείες μαζικών φορέων φοιτητών, μαθητών, συνδικάτων, πολιτικών κομμάτων, οργανώσεων νεολαίας που  τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, προσπαθούν να φτάσουν στο χώρο της δολοφονίας του μαθητή για να αφήσουν ένα λουλούδι. Το κέντρο της Αθήνας έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχωρούν σε προσαγωγές. 

Η προσπάθεια της κυβέρνησης έχει πια ξεγυμνωθεί! Πασχίζει χρησιμοποιώντας το μανδύα της πανδημίας να εξασφαλίσει τη νομιμοποίηση για την ένταση της καταστολής, να εδραιώσει τις απαράδεκτες αντισυνταγματικές απαγορεύσεις,  να τρομοκρατήσει το λαό και τη νεολαία. 

Να ξέρουν καλά: ότι δε μας φοβίζουν, μας δείχνουν το δρόμο για να συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά. Να αφήσουν τώρα ελεύθερους όλους τους προσαχθέντες! Ό,τι και να κάνουν δε θα ξεμπερδέψουν με τις δίκαιες διεκδικήσεις, δε θα προχωρούν ανενόχλητοι τα σχέδια τους. Θα μας βρίσκουν καθημερινά μπροστά τους στον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα μας στην υγεία, τη μόρφωση, τη δουλεία, τη ζωή! 

Καλούμε το λαό και τη νεολαία να καταδικάσει το νέο όργιο κυβερνητικού αυταρχισμού. Απαιτούμε την απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων και ζητάμε να επιτραπεί ελεύθερα σε όσους το επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Comments are closed.