όλοι 11/2 17.00 έξω από τη Βουλή!

 

Εκτελεστική Γραμματεία 

Το νομοσχέδιό σας δεν πρόκειται να εφαρμοστεί! Οι φοιτητές το έχουμε ήδη καταψηφίσει! 

Οι χιλιάδες φοιτητές που σήμερα πλημμυρίσαμε τους δρόμους από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, ταράξαμε συθέμελα όλη την χώρα! Το μήνυμά μας ακούστηκε πεντακάθαρα: Να μην τολμήσει η Κυβέρνηση να ψηφίσει το νομοσχέδιο – έκτρωμα, να πάρει τώρα μέτρα προστασίας της υγείας και των σπουδών μας.  

Αστυνομία – πειθαρχικά – διαγραφές δεν έχουν θέση στις σχολές μας! 

Το νομοσχέδιο που σαν τον κλέφτη έφερε μέσα στην πανδημία το έχουμε ήδη απορρίψει Οι φοιτητές μέσα από τους συλλόγους μας, που εδώ και ένα μήνα βγαίνουμε στον δρόμο για τις πραγματικές μας ανάγκες, για ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας, για μέτρα ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν οι σχολές μας. 

Η κυβέρνηση καλό θα ήταν να μας ακούσει έστω και τώρα! Αντί για ένταση της καταστολής, της τρομοκρατίας, της συκοφάντησης και της προσπάθειας διάλυσης των αγώνων μας, να κάνει πράξη τα δίκαια  αιτήματά μας. Έχουμε άλλωστε, αποδείξει πως τα σχέδια τρομοκράτησης και διάλυσης των διαδηλώσεών μας δεν περνάνε! Αυτό θα συμβεί και με το νομοσχέδιο! 

Είμαστε πολλοί, είμαστε αποφασισμένοι, το νομοσχέδιο θα το κάνουμε κουρελόχαρτο!  Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να εφαρμοστεί! Δεν πρόκειται να τους επιτρέψουμε να μας βάλουν στο χέρι! 

Τώρα είναι η ώρα να γίνουμε ακόμα περισσότεροι! Τώρα είναι η ώρα να ανέβει η συσπείρωση στους Φοιτητικούς Συλλόγους, η οργανωμένη συζήτηση και πάλη σε κάθε έτος και τμήμα! Με την ένταση της διεκδίκησης για τις πραγματικές μας ανάγκες θα απαντήσουμε στην οργανωμένη επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση! Δεν σταματάμε! Συνεχίζουμε τώρα ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα μας για να γίνουμε ΞΑΝΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ! 

Όλοι Πέμπτη 11/2 στις 17.00 έξω από την Βουλή και στις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα! 

 

Comments are closed.