Κοινό ψήφισμα των εκλεγμένων στα Διοικητικά Συμβούλια των Φοιτητικών Συλλόγων του ΕΜΠ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠ! ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠ’ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Σήμερα Πέμπτη 8/4 πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση των Φ.Σ του ΕΜΠ στην Πρυτανεία , απαιτώντας να μην πατήσει το πόδι της η αστυνομια στο ίδρυμα και να επιστρέψουμε στις σχολές μας, καθώς και τη μη εφαρμογή του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοιδη. Ο Πρύτανης του ΕΜΠ απείλησε ότι θα πραγματοποίησει εισαγγελική παρέμβαση και θα καλέσει την αστυνομία.

Ο πρύτανης Μπουντουβης δεν έχασε την ευκαιρία και απείλησε να δώσει το πράσινο φως να επέμβουν τα ΜΑΤ στο ΕΜΠ και να εφαρμοστεί το νόμο, παρακάμπτοντας όλες τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων και των υπολοίπων συλλογικών φορέων που υπάρχουν τόσο καιρό στο ίδρυμα με τις κινητοποιήσεις και τους συντονισμους των συλλογικών φορέων του ιδρύματος. Να μην τολμήσει ο Πρύτανης να φέρει αστυνομία στις σχολές μας! Να μην παίξει το παιχνίδι της κυβέρνησης και να μη δώσει κανένα άλλοθι με τη στάση του για την είσοδο της αστυνομίας στο ΕΜΠ! Οι φοιτητές δεν είμαστε εγκληματίες! Τα αιτήματα μας είναι δίκαια. Απαιτούμε να ανοίξουν εδώ και τώρα οι σχολές μας! Να ανατραπεί ο νόμος Κεραμεως-Χρυσοχοιδη!
Να μην τολμήσει να υλοποιήσει μαζί με την κυβέρνηση και το Χρυσοχοΐδη αυτό το νόμο. Θα μας βρουν απέναντι τους! Η μάχη απέναντι στο νόμο θα παει μεχρι τέλους, θα είμαστε νικητές!
Αποφασίζουμε αποκλεισμό της Πολυτεχνειούπολης αύριο Παρασκευή 9/4 από κοινού με τους υπόλοιπους συλλογικούς φορείς του ιδρύματος

Comments are closed.