ΟΛΑ ανοίγουν αλλά τα Πανεπιστήμια συνεχίζουν να μένουν κλειστά!!!!

Οι χθεσινές δηλώσεις της κ. Κεραμέως για το άνοιγμα των χώρων εκπαίδευσης δεν περιλάμβαναν ούτε μία λέξη για την ημερομηνία ανοίγματος των Πανεπιστημίων! Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! 

• Η κυβέρνηση έχει ανοίξει και έχει κλείσει τα πάντα, 3 φορές μέσα στην τελευταία χρονιά και ο μόνος χώρος που μένει συνεχόμενα κλειστός είναι τα Πανεπιστήμια. 
• Πανηγυρίζουν για το άνοιγμα ξενοδοχείων με χιλιάδες κλίνες, των μεγάλων εμπορικών κέντρων, των mall και την ίδια ώρα δεν υπάρχει ούτε καν η πρόβλεψη για την επιστροφή των φοιτητών στα εργαστήρια, στις κλινικές ή στην πρακτική άσκηση!

• Ήδη οι πρώτοι ξένοι τουρίστες έρχονται στη χώρα μας και ο πρωτοετής φοιτητής  δεν μπορεί να μετακινηθεί προς την πόλη σπουδών του παρά μόνο για να ξενοικιάσει!!! 

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι είναι επιλογή της κυβέρνησης να κρατά κλειστά τα πανεπιστήμια για τους φοιτητές και ανοιχτά μόνο για την επιχειρηματική δράση! Αντί να δώσει λεφτά για καθηγητές, αίθουσες, υποδομές προτιμά να δίνει εκατομμύρια για πανεπιστημιακή αστυνομία και εργολάβους στις σχολές!

Η κυβέρνηση να ακούσει τώρα την αγωνία χιλιάδων φοιτητών για την πορεία των σπουδών μας! Να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα και τις προτάσεις των Φοιτητικών Συλλόγων αλλά και Συλλόγων των ΔΕΠ για να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα μέτρα προστασίας!

Comments are closed.