Δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους φοιτητές!

Μειωμένο εισιτήριο για όλους τους πρωτοετείς φοιτητές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! 

​Για άλλη μια χρονιά οι φοιτητές ξεκινάμε το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο στοιβαγμένοι σαν τις σαρδέλες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από και προς τις σχολές μας. Ταυτόχρονα για άλλη μια φορά όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές δεν δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο μέχρι την έκδοση του πάσο! 

​Ειδικά φέτος με την ακρίβεια να εξαφανίζει το εισόδημα και το χαρτζιλίκι στα μέσα του μήνα είναι πιο αναγκαία από ποτέ η δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπως διεκδίκησαν και πέτυχαν οι φοιτητές στην Ξάνθη. 

Διεκδικούμε:

• Δωρεάν μετακινήσεις με τα ΜΜΜ για όλους τους φοιτητές. 
• Όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές να μπορούν να μετακινούνται με τα ΜΜΜ πληρώνοντας μειωμένο κόμιστρο, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής τους στο τμήμα έως ότου εκδοθεί το πάσο τους!

• Να αυξηθούν τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς από και προς τις σχολές! Ιδιαίτερα των λεωφορείων 608, 250, 242 που οδηγούν καθημερινά χιλιάδες φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. 

• Πλήρη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των αστικών συγκοινωνιών από τον κρατικό προϋπολογισμό, που θα καλύπτει τις ανάγκες για μετακίνηση του λαού της Αττικής.

Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας των φοιτητικών συλλόγων την Τρίτη 11/10  στις 8:30 πμ στα γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 16)

Comments are closed.