Να σταματήσει τώρα το νέο δολοφονικό πογκρόμ του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ στη Παλαιστίνη!

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλει τη νέα σειρά δολοφονικών επιθέσεων στη Παλαιστίνη από το Ισραήλ.

Με προσχήματα περί τρομοκρατίας και αντιμετώπισης της, πραγματοποιήθηκε νέα τεράστια στρατιωτική επιχείρηση στην Παλαιστίνη, με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Μάλιστα μετά τη σφαγή στη Τζενίν ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιδρομές στη λωρίδα της Γάζας που στοίχισαν τη ζωή σε 12 Παλαιστίνιους.

Πρόκειται για επιθέσεις που αποτελούν κομμάτι του διαχρονικού αιματοκυλίσματος στην περιοχή που φέρει και τις υπογραφές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που καλύπτουν με κάθε τρόπο τις δολοφονικές επιδρομές του Ισραήλ και μάλιστα βλέπουν δικαίωμα ‘αυτάμυνας” των κατοχικών δυνάμεων του κράτους-δολοφόνου.

Τρομοκράτες είναι αυτοί που σπέρνουν το θάνατο και το ξεριζωμό, όχι οι λαοί που παλεύουν για το δίκιος τους. Στεκόμαστε στο πλευρό της νεολαίας και του λαού της Παλαιστίνης, εκφράζουμε την αμέριστη μας αλληλεγγύη. Κάθε λαός έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τη χώρα και το βιος του απέναντι στη ξένη κατοχή σε όλα τα αναγκαία μέσα.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Δυναμώνουμε τον αγώνα μαζί με του λαούς όλου του κόσμου, μαζί με το εργατικό-λαϊκό κίνημα στη χώρα μας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια και διαχρονικά αιτήματα του.

  • Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή.
  • Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.
  • Το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.
  • Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Comments are closed.