Συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, στην οδό που έχει το όνομά του, και πορεία που κατέληξε στο Mπλόκο της Κοκκινιάς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, στις 18 Σεπτέμβρη 2013, από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Την κινητοποίηση διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» ενώ στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν πλήθος μαζικών φορέων, εργαζομένων και νεολαίας από τις γειτονιές του Πειραιά αλλά και όλης της Αττικής.
Με τα συνθήματα τους, με τα λουλούδια που κατέθεσαν στο μνημείο, με τους στίχους των τραγουδιών τους οι διαδηλωτές έστειλαν μήνυμα πως δέκα χρόνια μετά η καταδίκη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής δεν «ξεθωριάζει», πως η πάλη ενάντια στον φασισμό συνεχίζεται σε κάθε γειτονιά, κάθε σχολή, κάθε χώρο δουλειάς.
Ανάμεσα στους χιλιάδες νέους και εργαζόμενους που διαδήλωσαν στο Κερατσίνι, ανάμεσα στους φίλους του Παύλου, βρέθηκε η μητέρα του, Μάγδα Φύσσα και η οικογένειά του.
Ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά», διαδήλωσε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πειραιά ενώ με το δικό τους πανό συμμετείχαν φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.

Δεν ξεχνάμε! Το φασισμό και το σύστημα που το γεννά πολεμάμε!
