ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΣΤΙΣ 27/06/2016

Στις 27/6, ημέρα Τρίτη διοργανώθηκε από την ΕΕΔΥΕ σύσκεψη με θέμα τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία στις 7-8 Ιούλη και την αντίδραση του μαζικού εργατικού-λαϊκού κινήματος με τη συνδιοργάνωση κινητοποίησης ενάντια στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν εκείνες τις μέρες.

Στο κάλεσμα της ΕΕΔΥΕ ανταποκρίθηκαν οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι Φυσικού, Μαθηματικού, Νηπιαγωγών, Ιστορικού- Αρχαιολογικού, Πολιτικού Νομικής, Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, ΣΓΤΚΣ, Νοσηλευτικής ΤΕΙ αλλά και αντιπροσωπεία επιτροπών αγώνα από όλες τις σχολές της Αθήνας.

Στη συζήτηση που αναπτύχτηκε στη σύσκεψη υπήρχε παρέμβαση και εκ μέρους των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων ενώ οι φορείς οι οποίοι συμμετείχαν αποφάσισαν από κοινού την διοργάνωση κινητοποίησης στις 7 Ιουλίου στα προπύλαια στις 8 μμ με πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Στη συνέχεια συνδιαμορφώθηκε από κοινού κάλεσμα προς όλα τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, τη νεολαία με σκοπό τη μαζική και μαχητική τους συμμετοχή στην κινητοποίηση.

 

Εκ μέρους του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και της Γραμματείας Αττικής του ΜΑΣ θα παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα για την επιτυχία της συγκεκριμένης κινητοποίησης και για να φτάσει το κάλεσμα μέχρι και στον τελευταίο φοιτητή και σπουδαστή! Επιπλέον στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στη Βαρσοβία θα υπάρχει αντιπροσωπεία εκ μέρους της γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Comments are closed.