ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ενάντια στην αντιδημοκρατική πολιτική των μηνύσεων και των διώξεων που εφαρμόζει η τουρκική κυβέρνηση και ο Πρόεδρος Τ. Ερντογάν

Καταδικάζουμε την αυταρχική πολιτική της τουρκικής κυβέρνησης και του Προέδρου Τ. Ερντογάν, που έχουν εξαπολύσει ένα κύμα μηνύσεων και δικών, ενάντια σε όσους ασκούν κριτική στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του AKP, του κόμματος του κ. Ερντογάν, στην επέμβαση της Τουρκίας στον πόλεμο στη Συρία, σε όσους αγωνίζονται για τα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα, για το δίκιο του τουρκικού λαού. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους και απαιτούμε να σταματήσει κάθε είδους δίωξη και χτύπημα της πολιτικής δράσης, των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Το κείμενο αυτό ήδη υπογράφουν:

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρ. ΔΣ Δήμου Πάτρας Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο δήμαρχος Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, ο Πρ. του ΔΣ του Δήμου Ικαρίας Νίκος Λαρδάς, ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Πρ. ΔΣ του Δήμου Καισαριανής Γιώργος Κατημερτζής, ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, ο Πρ. ΔΣ του Δήμου Πετρούπολης Θωμάς Κοτσαμπάς, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Πρ. ΔΣ του Δήμου Χαϊδαρίου Βασίλης Παντελάρος.

Ακόμα: Οι πρόεδροι και οι γγ των Διοικήσεων από τις Ομοσπονδίες Εργαζομένων σε: Κλωστοϋφαντουργία – Ιματισμό – Δέρμα, Γάλα – Τρόφιμα – Ποτά, Τύπο και Βιομηχανία Χάρτου. Ακόμα, οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Συλλόγων Εργαζομένων υπουργείου Γεωργίας, Λογιστών, αλλά και Συνταξιούχων ΙΚΑ.

 

Επίσης, οι πρόεδροι και γγ από τα ΔΣ στα Εργατικά Κέντρα: Πειραιά, Λαυρίου, Αγρινίου, Θεσπρωτίας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Λάρισας, Νάουσας, Λευκάδας, Αρτας, Σάμου, Φωκίδας, Λέσβου.

Comments are closed.