Για τις επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες μικροπωλητές

Καταγγέλλουμε τη σύλληψη των μεταναστών μικροπωλητών και την κατάσχεση των προϊόντων τους στο κέντρο της Αθήνας, έξω από τις σχολές ΑΣΟΕE και Νομική.
•    Την ευθύνη έχει η συγκυβέρνηση των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, η οποία συνεχίζει τη ρατσιστική και αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ. Συμβάλλει έτσι στην τρομοκράτηση των μεταναστών και στο δυνάμωμα του ρατσισμού, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες των μικρομάγαζων να πιστεύουν ότι για τις αναδουλειές φταίνε οι μικροπωλητές μετανάστες.
•    Συνεργός σε όλη αυτή την επιχείρηση είναι ο Δήμαρχος Αθήνας Γ. Καμίνης ο οποίος με εργαλείο τη Δημοτική Αστυνομία και χιλιάδες άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και των ομάδων ΔΙΑΣ οργανωμένα εδώ και μήνες υλοποιεί εκκαθαριστικές επιχειρήσεις με θύματα τους μετανάστες.
Προσπαθούν να κρύψουν τα πραγματικά αίτια που τσακίζουν τη ζωή των εργαζομένων, μικροεμπόρων και μεταναστών. Είναι η αντιλαϊκή πολιτική των μονοπωλίων η οποία δημιουργεί την ανεργία, βάζει λουκέτο στα μικρομάγαζα και όχι οι διπλά εκμεταλλευόμενοι μετανάστες. Κρύβουν ότι υπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων, των μονοπωλίων.
Κανένας φόβος, καμιά υποταγή. Ο μόνος δρόμος είναι η κοινή πάλη Ελλήνων και ξένων εργατών μέσα από τα συνδικάτα, το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ. Καλούμε όλους τους μετανάστες φοιτητές και σπουδαστές να έρθουν σε επαφή με το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, να οργανωθούν στις επιτροπές αγώνα στις σχολές τους.

Comments are closed.